Хасково

Обраха болница и културен дом, 14-годишен задигна кола

ПолицияТри електромотора за помпи на котел са откраднати от пароцентралата на хасковската болница. Апашите счупили стъкло на прозорец, съобщават от областната дирекция на МВР.

В Димитровград крадци са проникнали в бившия културен дом като срязали катинара на сградата. Задигнали са 30 метални винкелови рамки с мрежа.

14-годишно момче е разбило дървена врата на гараж в хасковското село Тракиец и е откраднало лек автомобил Фолксваген Голф-3. Полицаите са разкрили извършителя, който зарязал колата близо до селския стадион.

В Димитровград е задържан 18-годишен чирпанлия, който е заподозрян в кражба на електрожен, ъглошлайф и 2 брадви от гараж в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дартанян
дартанян
16.11.2010 15:09 15:09

сега би следвало охранителната фирма да възтанови щетите тя пък да си вземе парите от охранителя той пк ще си помисли друг път ще спи или ще охранява ако пък не му уйдисва да си седи в къщи и да гледа турски сериали

Back to top button