Хасково

Подаването на молби за коледния базар – от понеделник

Коледен базарПриемането на молби за участие на търговци в традиционния коледен базар ще започне от понеделник, съобщи пресаташето на Общинска администрация Бояна Тодорова. Продажбата на елхи в Хасково ще се извършва от първи до 31-ви декември, а на коледни подаръци – от 1-ви декември до 8-ми януари.

Както и през миналата година наемът за павилиони ще е 55 ст. на кв. м без ДДС за ден. Желаещите ще трябва да заплатят и еднократно 20 лв. за издаване на разрешително. Схемата с разположението на местата за базара ще бъде изнесена вероятно утре на информационните табла пред сградата на Общинска администрация, уточни Бояна Тодорова.

И тази година базарът ще е разположен в отсечката между сградата на администрацията и площад „Свобода“, около пл. „Атлантически“ и по улица „Отец Паисий“. Миналата година в базара взеха участие 165 търговци. Тази година масите ще са 111, а местата за лехи – 13.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button