Хасково

Оперират в „Пирогов“ обгорелите работници

Пречиствателната станцияДвамата мъже, които пострадаха вчера при злополука в пречиствателната станция край Стамболийски, ще бъдат оперирани утре в „Пирогов“. По-възрастният от тях, който е на 54 години от Долни Богров, е с 5% изгаряния на дясната ръка, а 34-годишният му колега софиянец е с 6% изгаряния на лицето и двете длани.

Както  Haskovo.info съобщи, работниците правели проби на електричеството, когато ел. таблото на неработещата пречиствателна станция гръмнало.

След като им е оказана първа помощ в хасковското „Спешно отделение“ пострадалите мъже са заминали за столицата и са били приети в секцията по изгаряния и пластична хирургия в „Пирогов“. Според нейния началник проф. Огнян Хаджийски, цитиран от Dnes.bg, раните на работниците ще бъдат обработени днес, а в петък двамата ще бъдат оперирани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button