Хасково

Заместик-кметът Кирил Керанов кръсти клуб „Родолюбие“

Клуб РодолюбиеЗаместник-кметът Кирил Керанов стана кръстник на Дамски клуб на жените на офицерите и сержантите от запаса „Родолюбие“. „Съгласих се с радост, защото самият аз съм офицер от резерва, баща ми също е офицер“, сподели пред членовете на клуба и техните гости кръстникът. Заместник-кметът бе подготвил специално кръщелно свидетелство на клуба. То носи знака на община Хасково, а по думите на кръстника е съвсем официален документ, който е може би първият по рода си в страната.

Кирил Керанов подари на клуб „Родолюбие“ и статуетка със символа на Хасково – Св.Богородица, която да закриля начинанията на дамите. И както подобава на един истински кръстник, Кирил Керанов бе подготвил и почерпка в ресторант за своите кръщелници.

Поздравления и подаръци по повод получаването на името си клубът получи и от сродни клубове от Стара Загора, Мъглиж, от Народно читалище „Пейо Яворов“-Хасково, Обединението на жените социалистки. Музикален поздрав бе подготвен от група „Родни звуци“ към Обединения съюз на пенсионерите.

Клубът действа от 8 години. „Досега се опитвахме да намерим точното си място и предназначение. Това, което правим, е свързано с любовта към род и Родина“, заяви председателят на клуба Йорданка Георгиева.

 Клуб Родолюбие  Клуб Родолюбие

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
0001
0001
18.11.2010 17:49 17:49

Браво Дон Корлеоне,браво.

Back to top button