Хасково

При специализирана полицейска операция в Хасково са задържани 20 кг хероин

Мястото, където е открит хероинътПри специализирана полицейска операция на ГДБОП и Областната дирекция на МВР – Хасково са задържани 20 кг. хероин. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от Агенция „Фокус“. 

Наркотикът е бил в къща, която очевидно е била депо за наркотици и се намира в Индустриалната зона на изхода от Хасково, в посока Кърджали. Намереният хероин е бил в 40 пакета, по половин килограм. Намерени са още около килограм и половина марихуана, преса за препакетиране на хероина за дози, каза Цветанов. 

Един от двамата задържани е криминално проявен. Това е 23-годишният Нурай Рамадан, който след споразумение със съда има условна присъда от година и половина за разпространяване на фалшива валута. Другият – Нурхан Нурхан, също на 23 години, не е криминално проявен, уточни Цветанов пред „Фокус“.

Специализираната полицейска операция е насочена към прекратяване на наркоразпространението и пресичане на наркопазара в София. Задържани са двама души. Процесуално-следствените действия продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
патриотът
патриотът
24.11.2010 16:16 16:16

Дано да ги изпобесят шибаните резаци които тровят децата ни СМЪРТ ЗА ТАЗИ ЗГАН ЦИГАНСКА

Анонимен
Анонимен
24.11.2010 20:43 20:43

айдееее, пак мишките изгоряха

Анонимен
Анонимен
25.11.2010 17:07 17:07

„патриотът ti kato ne mojesh da vazpitash deteto si taka che da stoi na strana ot tezi neshta, tova si e tvoi problem!! Vseki sam vzema reshava koe e nai dobroto i sam si izgrajda jivota. Shtom reshi da se drogira nishto ne moje da go spre!Taka che spored men „СМЪРТ ЗА ТАЗИ ЗГАН“ koqto ne moje da otgleda decata si pravilno i da im pokaje verniqt pyt !!!

Back to top button