Регион

Дават 700 лева заплата на заместника на Марашев

Стефан МарашевАгенция Митници обяви конкурс за длъжността началник на Митница Свиленград. Мястото бе овакантено след като досегашният шеф Стефан Марашев бе преназначен на по-ниска длъжност в системата покрай скандала с незаконното строителство на брега на язовир Ивайловград.

Изискванията към бъдещия началник са 6 години професионален опит, от които поне 5 в системата на митниците. Кандидатите трябва да защитят концепция на тема „Подобряване организацията на работа в митница Свиленград, с цел по-висока събираемост на приходите към Републиканския бюджет и превенция на корупционните практики“. Те ще минат тест за психологическа пригодност и професионална компетентност и интервю.

Документите се приемат до 2 декември, а минималната посочена заплата е 700 лева.

Заплата от 629 лева се предлага за длъжността началник на отдел „Правно нормативен“ в Митница Свиленград, за която също има обявен конкурс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button