Хасково

Нова група ще съдейства на майките за опрощаване на дълговете им към НОИ

Емил Георгиев

Емил Георгиев

Нова представителна група „Екологично- патриотичен обществен съюз“ /ЕПОС/ бе създадена днес в Общински съвет- Хасково. Неин председател е Емил Георгиев, секретар – Георги Майоров, а говорител – Анюта Лозева.

Четиричленната група, в която влиза и Живко Архондев, вече си е набелязала конкретни задачи. Първата от тях е завършването на църквата в кв.“Орфей“. На следващата сесия общинските съветници ще внесат докладна за откриване на банкова сметка за събиране на необходимите средства за довършването на храма.

ЕПОС са категорични, че ще съдействат задълженията на жените от общината, които имат да връщат майчинство на НОИ, да бъдат опростени.

Общинските съветници от ЕПОС са си поставили и амбициозната задача да обявят Хасково за зона свободна от ГМО, да положат основите на „Зелено училище“ и да организират пролетно почистване на парк „Кенана“ и яз. „Тракиец“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button