Хасково

Назначават поддръжка на „Капитан Андреево“ по проект

Коста Костов (в ляво)Областна администрация – Хасково иска да назначи човек по поддръжката на ГКПП „Капитан Андреево“ по проект. Това стана ясно днес на провелото се заседание на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие. Техникът ще бъде устроен на работа за 12 месеца и ще бъде на 6-часов работен ден. До 15 декември ще стане ясно дали Агенцията по заетостта ще одобри искането, съобщи директорът на Регионалната служба по заетостта Коста Костов.

По друг проект ведомството на губернатора Румен Данев иска да наеме още 5 лица за охрана и поддръжка на сградата на Областна администрация и прилежащия й паркинг на ул. „Патриарх Евтимий“.

Проектите, които Агенцията по заетостта ще разгледа през следващите две седмици, са 14. Ако всички те бъдат одобрени 62-ма безработни ще бъдат назначени на работа, а отпуснатата сума от Министерството на труда и социалната политика ще бъде над 118 хиляди лева.

След подалите проекти са общините Димитровград, Ивайловград, Свиленград, Харманли, Тополовград и Симеоновград, НЧ „Христо Ботев“ в село Царева поляна и ръководството на МБАЛ – Хасково, което иска да назначи 5-ма санитари.

 Заседанието  Заседанието

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button