Хасково

РИОСВ: 122 незаконни постройки на яз. Ивайловград засега

Ставри Димитрово122 масивни, сглобяеми и други незаконни постройки за отдих са контатирали инспекторите от РИОСВ – Хасково при съвместните си проверки с представители на Басейнова дирекция – Пловдив и РДНСК на яз. Ивайловград. От екоинспекцията уточнават, че проверките продължават.

Общо през ноември служителите на РИОСВ – Хасково са инспекторите са 185 обекта. Дадени са 17 предписания за отстраняване на констатирани нарушения на екологичното законодателство, съставени са 5 акта и са издадени 4 наказателни постановления на обща стойност 60 100 лв.

Наказателните постановления са наложени на физически лица за незаконен превоз на отпадъци и на едноличен търговец за незаконен добив на подземни богатства. Значителна част от направените предписания и съставени актове са за изпускане на отпадни води в нарушение на индивидуалните емисионни ограничения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button