Хасково

Палят светлините на елхата, разпънаха първите две сергии на базара

Коледния базарС концерт „Около Коледната елха“ тази вечер в Хасково стартира празничната програма на общината. Началният час на проявата е 17:30 часа, а мястото – площад „Свобода“. В нея участие ще вземат Детска вокална група „Орфейче“, хор „Орфей“ и Детски танцов ансамбъл „Южняче“. Тази вечер по време на концерта ще бъдат запалени и светлините на новогодишната елха в Хасково.

Междувременно първите две маси от коледния базар вече посрещат своите клиенти. Лакомства и играчки привличат погледите на минувачите по главната улица.

Очакванията са до края на седмицата търговците да се разположат в отсечката между сградата на администрацията и площад „Свобода“, около пл. „Атлантически“ и по улица „Отец Паисий“. Общо предвидените маси са 111, а местата за елхи – 13.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kasabalija
kasabalija
01.12.2010 15:19 15:19

Прекрасна е идеята за коледен базар има го навсякъде но защо само в Хасково ще е по цигански образец, с грозните сергии и найлони Доколкото съм запознат общината взима пари за това нека има и изсквания към търговците всичко да е коледно и красивите сергии да допринасят за това. Скоро бах към Петрич Благоевград и района,там през сергия има заведения в които местните производители подават местна скара, местно вино и т.н., а от всякъде звучи хубава българска музика на живо. Мили Кмете, нека с това запомним последната ти нова година с веселие, още повече че имаш и Туристически център който може да го организира нали .Наздраве

Back to top button