Хасково

В ПГДС спортуват за по-добър живот

Ученици, участвали в инициативите„Чрез спорт за един по-добър живот“ – под това мото в дните преди Коледа учениците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство ще премерят сили в различни спортни състезания.

Инициативата е част от проявите, посветени на борбата срещу „бича на ХХ век“. В началото на декември програма „Анти СПИН“ стартира в гимназията с прожекция на филма „Тайна“, който обогатил познанията на учениците за коварната болест. На възпитаниците на школото са били раздадени информационни материали от РИОКОЗ – Хасково.

Под ръководството на педагогическия съветник Красимира Тюмбелева и преподавателя по математика Росица Висарионова група дванадесетокласници са участвали в инициативата „учене чрез съпреживяване“ „Връстници обучават връстници“. Под формата на игри учениците са решавали казуси и са набелязали стъпки за преодоляване на проблеми, свързани със СПИН-а.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button