Хасково

Тинейджър без книжка рани приятел при катастрофа, друг блъсна дете

КАТНеправоспособен, непълнолетен и пиян водач от Хасково е предизвикал пътен инцидент, при който пострада негов приятел, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи около 21:30 часа на пътя между Хасково и село Минерални бани 17-годишен хасковлия подкарал лек автомобил Фолксваген Голф. Освен, че шофирал с несъобразена скорост, невръстният шофьор бил и с 0,98 промила алкохол в кръвта и нямал свидетелство за правоуправление.

Тинейджърът изгубил контрол над колата и се преобърнал в крайпътна канавка. От удара е пострадал возещият се до него 19-годишен хасковлия. Той е с контузна рана в гръдната област, без опасност за живота.

Друг тинейджър – на 18 години е ранил дете при катастрофа вчера. Около 10:30 часа в Димитровград неопитният шофьор подкарал семейния автомобил Пежо 406 по улица „Патриарх Евтимий“ и заради несъобразената си скорост е ударил пресичащото улицата 12-годишно момче.

Детето е настанено в МБАЛ Хасково с контузна рана на главата, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.......
.......
10.12.2010 17:56 17:56

НА ТАКИВА ДЕЦА ПИЯНИ И БЕЗ КНИЖКА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМА КНИЖКАТА НА БАЩАТА И ДА МУ СЕ САСТАВИ ГЛОБА ЗА ТОВА ЧЕ Е РАЗРЕШИЛ СИНЪТ МУ ДА ВЗЕМЕ КОЛАТА.АМИ АКО БЕШЕ ПОСТРАДАЛ НЯКОЙ НЕВИНЕН В ДВИЖЕНИЕТО.

Back to top button