Хасково

Йоана Георгиева от ПМГ с най-много точки на „Иван Салабашев“

Йоана Георгиева

Йоана Георгиева

Седмокласничката Йоана Георгиева от Природо-математическата гимназия е с най-висок резултат– 54 точки на математическия турнир „Иван Салабашев“, провел се в Хасково на 4-ти декември. Днес грамоти и награди получиха 102 деца от втори до 11 клас от Хасково. Общо участниците в математическата надпревара са 528. 

С най-много награди са възпитаниците на Природо-математическата гимназия. Най- масово са се представили второкласниците, които за първа година участват в турнира. С най-висок резултат сред тях е Моника Игнатова от ОУ „Св. Климент Охридски“. С по 17 призови места са училищата „Св. Климент Охридски“ и „Св. Иван Рилски“

При третокласниците с първи награди са Панайот Маринов и Венцислав Христозов. От втори до пети клас децата са с награди до пето място, а от шести до девети- до трето място. При десети клас има двама наградени- Анатас Василев и Даниела Атанасова, а при единайсти клас има една награда. 

Тази година в турнира участват и ученици от професионалните гимназии – Гимназията по дървообработване и строителство и Гимназията по туризъм, както и от Спортното училище, обясни председателят на хасковския Съюз на математиците Галя Шишкова и допълни, че от Гимназията по дървообработване и строителство има и двама наградени ученици.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Damqn Stanchev
Damqn Stanchev
17.12.2010 20:39 20:39

Mnogo slabo predstavqne! Dosega vinagi e imalo po mnogo pove4e nagrajdavani haskovlii kogato systezanieto e bilo v Stara Zagora. I „dyrvoto“ vinagi sa u4astvali, a ne samo ot tazi godina

Вълчинова
Вълчинова
18.12.2010 14:20 14:20

Честито на всички наградени ученици! Специален поздрав за моите вече бивши възпитаници- петокласниците Теодор, Богомила и Елена! Гордея се с вас!

Back to top button