Хасково

Децата от дом „Асен Златаров“ ще се пързалят на половин цена

Ледената пързалкаДецата от дом „Асен Златаров“ получиха покана от директора на ледената пързалка в Хасково Красимира Кирилова да се пързалят на половин цена – 2 лв., съобщи директорът на дома Невена Желязкова. Предложението важи за целия зимен сезон.

„Ще се възползваме още през Коледната ваканция, когато децата ни няма да са на училище“, каза Желязкова и добави, че ще намерят пари, за да осигурят на възпитаниците си това забавление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кой ли съм
кой ли съм
21.12.2010 15:32 15:32

бре тая пързалка голяма работа и директор има сегурно и счетоводители и охрана и пропускари и метачи и иииииии които цял ден се чудят къде да г- преместят,г- жа желязкова и персонала и познава ли мартин карбовски и това което той показва сигурно и в нейния дом е като в берковица

невена желязкове
невена желязкове
30.01.2012 17:19 17:19

дом асен златаров ( родителски грижи невена желязкова хасково решава правата на децата и спазват всички права и неспазват правата . образование на хасково дом асен златаров хасково сираци ; преслава и коцето са дошли в дома и направиха дарение плазма;телевизори и за пиене . децата са много доволни от гостите който доидоха в домъ асен златаров ;

Back to top button