Хасково

Шофьор не видял камион заради мъгла и се блъснал в него

Мъгла, илюстрацияМъж и жена са пострадали при катастрофи на Ивановден в Хасковско, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР. И двата инцидента са станали в първите часове на празника.

Пет минути след полунощ на разклона за хасковското село Въгларово 21-годишна шофьорка изгубила контрол над Фолксвагена си и се забила в крайпътната канавка. От удара тя е със сътресение на мозъка. Прегледана е и освободена за домашно лечение.

Седем часа по-късно на пътя от димитровградското село Голямо Асеново, на разклона за Радиево, шофьорът на лек автомобил Опел се забил в движения се пред него камион Татра. Причина за сблъсъка станала мъглата в района, която попречила на видимостта. 46-годишният мъж от Малко Асеново, управлявал лекия автомобил, е настанен в димитровградската болница. Той е с комоцио, счупени ребра и контузни рани.

Празнично почерпен шофьор се е озовал в димитровградския арест на Ивановден, допълниха от полицията. 22-годишният жител на Горски извор е бил заловен зад волана с 2,13 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button