Хасково

Добър жребий за Григор на Australian Open

Григор ДимитровХасковлията Григор Димитров ще се изправи срещу италианеца Матео Виола на старта на квалификациите на Откритото първенство на Австралия по тенис. 23-годишният съперник на първата ни ракета заема 213-то място в световната ранглиста и има в актива си 7 титли от „фючърси“. Най-доброто класиране на Виола е от ноември, когато е бил 211-ти – сочи личния профил на италианеца, заработил малко над 70 000 долара в кариерата си.

Григор започва четвъртото си участие в турнир от Големия шлем като  № 3 в „пресявките“. Причината е, че през тази седмица 19-годишният ни талант отстъпи с две места и вече е № 108 в ранглистата на АТР.

Мачът му от първия кръг на Australian open ще се играе тази нощ българско време на 11-ти корт. 

За да влезе в основната схема на турнира в Мелбърн, хасковлията се нуждае от три победи в квалификациите.
Ако бие италианеца, Григор ще играе срещу победителя от мача между мароканеца Реда Ел Амрани /№218 в света/ и словака Марек Семян, който е №226. Като най-опасен съперник на Димитров в неговата част от схемата се очертава бившият № 20 в света Щефан Кубек.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.01.2011 7:56 7:56

okgtyuaqzy6fiy

Back to top button