Хасково

Подпалиха колите на харманлийска бизнесменка

ДжипътДжип Тойота и Мерцедес, собственост на 55-годишна харманлийка, са изгорели снощи само за няколко минути. Причините за двата пожара до момента са неустановени, съобщават от Областната дирекция на МВР –  Хасково. 

Японският автомобил е пламнал около 21:40 часа на ул. „Велико Търново“ пред офиса на фирмата на собственичката. Тя лично е сигнализирала в пожарната за инцидента, а 5 минути по-късно се е обадила отново за да съобщи, че гори и Мерцедесът й, паркиран пред дома й на ул. „Петко Каравелов“. Огънят е изпепелил двигателя и купето на джипа, както и немската кола. 

МерцедесътПо случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава. „Все още е рано да се твърди дали става въпрос за умишлен палеж“, коментира пресаташето на полицията Нина Николова.  Собственичката на изгорелите автомобили има бензиностанция, която е регистрирана на фирма „ДСА“ ЕООД.

През изминалото денонощие е регистриран още е един пожар в кола. Поради техническа неизправност е пламнала „Лада“ в харманлийското село Главанак. Изгорял е двигателя на автомобила.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
heelp
heelp
13.01.2011 10:51 10:51

sigorno neq platila nqkoq zaplatana na rabotnijitesi zaradi tovasa zapalili kolite drugo nqma kodaq .ako imat ful kasko mojeq i umi6lenodasagi zapali zada dripnat stonostana aftomobilite akoqm trqvat kees parai4ki

edi koisi
edi koisi
13.01.2011 15:43 15:43

tova za zaplatite ne e vqrno tova sa palni glupusti

sevo
sevo
13.01.2011 17:32 17:32

abe trebvat i pari4ki za tova be brato

Back to top button