Хасково

Психичноболна свиленградчанка плаши с убийство в Хасково

СвиленградчанкагаПсихичноболна свиленградчанки паникьоса работещите в района на Автогарата в Хасково. Служители от близката баничарница сигнализираха Haskovo.info и обясниха, че 48-годишната жена ги е посрещнала 3:00 часа сутринта, когато дошли на работа. 

 

Таксиметровите шофьори потвърдиха, че жената заговаряла минувачите, пиела и заплашвала. Пресичала улицата без да се огледа, махала и докосвала минаващите покрай нея автомобили.

Ще вкара в беля някой шофьор, защото непрекъснато обикаля и пресича на червено“, обясни една от продавачките в района Станка Иванова. 

Имам мисия“ – с тези думи жената посрещна екипа на Haskovo.info. „Трябва да убивам и хвърлям бомби„, допълни още тя и заяви, че не може да дава повече информация, тъй като нямала право. 

Минути след като Haskovo.info подаде сигнал в полицията на мястото дойде патрулка. Униформените бяха посрещнати с песен от 48-годишната жена. Тя бе отведена в полицейското управление. След разпит, на който станало ясно, че свиленградчанката има син, който също е психичноболен, тя била пусната. По думите й следващата спирка от обиколката й из региона била Димитровград.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nkb
nkb
15.01.2011 13:58 13:58

hahaahha

Back to top button