Хасково

Пожарникари спасяват куче, вадят болен от дома му

ШахтаКуче, паднало в шахта, са спасили през уикенда огнеборците, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал в събота сутринта на ул. „Ивайло“ в Димитровград. Час преди това около  7:00 часа пожарникарите са се отзовали на молба за съдействие от Спешния център в Хасково. Огнеборците са помогнали на медиците да изведат болен мъж от дома му на ул. „Акация“

В неделя късо съединение е подпалило къща на ул. „Самуил“ в Харманли. Инцидентът е станал около 3:20 часа. Пламъците са унищожили част от мебелите на собствениците и са опушили 60 кв.м.  стени. 

Няколко часа по-късно се е запалила селскостопанска постройка по пътя Свиленград – село Момково. Огънят е изпепелил 20 кв.м. от покрива на постройката.

През почивните дни огнеборците са гасили още два пожара в сухи треви в хасковското село Манастир и в комин на апартамент в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button