Хасково

„Достойни за България“ ще чисти язовир Тракиец и парк Кенана

Анюта Лозева и Илиян ИлиевНационалното движение „Достойни за България“ започва създаване на структури в южна България, обяви днес в Хасково секретарят му Илиян Илиев. Зонален секретар тук е Анюта Лозева.

Движението декларира, че няма да се превръща в партия, но ще участва в изборите. В Хасково в момента членовете са около 90, но регионът ще се превърне в център за южна България от Пловдив до Стара Загора, обявиха от движението.

Скоро предстои да бъдат изведени регионални инициативи. Първата от тях е да поканим всички хасковлии да участват в честването на освобождението на града, обяви Лозева. На по-късен етап ще организираме чистене на язовир Тракиец и парк Кенана, допълни зоналният секретар на движение „Достойни за България“. Смятат да организират и зелено училище. Сред проблемите на Хасково от движението посочиха по-малкото пари за култура в общинския бюджет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.01.2011 21:10 21:10

Достойни за Болярово с 90 члена и една дърта п………

Back to top button