Хасково

Боляровец краде ток, хващат го

Ел. таблоДве кражби на ел.енергия в Хасково и Свиленград са осуетили през изминалото денонощие служители на Областната дирекция на МВР.

Сигнал за първата е подаден от служител на EVN, който установил монтирано устройство за кражба на енергия от електромер монтиран на трафопост, намиращ се на улица „Градина“ в квартал Болярово. Констатирано е, че електромерът се води на името на 61-годишен хасковлия. 

Второто досъдебно производство е заведено в полицейското управление в Свиленград. Там е установено неправомерно присъединяване към ел.мрежата на EVN чрез прикачване на на мостов проводник електромера, обслужващ апартамент, обитаван от 31-годишен свиленградчанин на улица „Асен Илиев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovliq
haskovliq
18.01.2011 12:41 12:41

Идете над вечер в кв, ХИСАРЯ на ул.Враца да проверите,що ток се краде,всяка втора къща краде ток,със по2-3 климатика са,там дърва и въглища никой не купува,осветлението е толкова слабо че телчето в лампите само се нажежава камо ли да свети,Там никой не ходи да проверява.УЖАС,УЖАС

hhh
hhh
18.01.2011 13:06 13:06

KVO Te*e TE E QT 4E I TI NE NAMAZVA6 I ZATVA TOLKOVA VIKA6 INA4E 6TE6E DA SKIMTI6 DO TEQ DETO U6 KRADAT SPORED TEB !!!

асан
асан
18.01.2011 19:01 19:01

ко рйечи

Back to top button