Хасково

Непълнолетна и приятелят й обраха турски гражданин

Пари24-годишен харманлиец и непълнолетната му приятелка са задържани за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Мъжът и 17-годишното момиче от гълъбовското село Мъдрец, издебнали 63-годишен турски гражданин за излезе от хотелската стая, в която бил отседнал. От там откраднали картата му Виза с пин кода.

След подадения сигнал, харманлийските криминалисти са установили и задържали двойката. В дома на момчето в квартал „Изгрев“ униформените са открили картата с изтеглени 250 лева. Младежът, познат на органите на реда е задържан с полицейска мярка, а на непълнолетната девойка е оказана полицейска закрила.

Харманлийските полицаи са конфискували и 71 маркови парфюми. Вчера на улица „Районна“ в града на Белоногата те са извършили проверка на лек автомобил Шевролет Каптива, шофиран от 47-годишна хасковлийка. В колата й са открили парфюмите без необходимите разрешителни от носителя на правата на защитените марки.

От полицията съобщават и за регистрирани три кражби през изминалото денонощие в областта. Неизвестни засега извършители са задигнали 150 метра меден проводник от хасковското село Въгларово, 250 лева от хасковски офис и златни накити от частен дом в село Крепост. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Борислав
Борислав
21.01.2011 17:02 17:02

Каква е тази модерна карта „Visa“ 😕

Борислав
Борислав
21.01.2011 17:03 17:03

`
‘Viza’ ….

Back to top button