Хасково

ГЕРБ иска отмяна на синята зона и глобите с фиш в Хасково

Иван ПетровПредложение за отмяна на Синята зона в Хасково ще внесе ГЕРБ на заседанието на общинския съвет в петък, съобщи днес депутатът Иван Петров. Синята зона премина всякакви граници и създава много ядове на гражданите, така народният представител и областен лидер на партията аргументира идеята. Проблемът е бил обсъден снощи с всички представителни групи в местния парламент.

Съветниците ще искат и отмяна на глобите по фиш. Иван Петров визира проблема, който възникна с паркирането на живеещите в бл. 22 в хасковския кв. „Орфей“, както и невъзможността на болните да спират пред ІІ и ІІІ поликлиника в града. Общинските съветници ще проучат добрите практики и ще излязат с разумно решение, допълни депутатът. „Това не е политика, искаме нещата, които се правят да не противоречат на закона“, обясни той.

Групата на ГЕРБ в Общински съвет ще предложи още местните парламентаристи да решават коя политическа сила какви помещения да получава, а не както досега – кметът да ги разписва еднолично, каза още Петров.

ГЕРБ ще предложат също религиозните обекти, които сега са публична общинска собственост да бъдат преобразувани в частна общинска собственост, за да могат по-късно да бъдат прехвърлени на българската православна църква.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
TAN4O
TAN4O
25.01.2011 14:03 14:03

Bravo GERB i bravo na lidera mu Ivan Petrov

ийсиас
ийсиас
26.01.2011 15:00 15:00

незнам кой целува задника на кмета но тука като гледам с каква злоба се пише против Георги Иванов мисля че има доста хора които целуват задника на Иван Петров

селянин
селянин
26.01.2011 10:37 10:37

а тиГРАЖДАНИНО защо не идеш пред общината и да цуннеш кмета по гъза и поле да се надупиш на теб да ти го нахлузят като си толкоз отворен

Анонимен
Анонимен
26.01.2011 8:17 8:17

Георги Иванов – туто финито.

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
25.01.2011 21:57 21:57

ТАКААА….. ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПЕДАЛИ ОСВЕН ЧЕ СА АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ, АМИ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И НАГЛИ ПЛАГИАТИ. КОГАТО МАЙОРОВ И ХОРАТА МУ ПОДЕХА КАМПАНИЯТА ЗА ОТМЯНА НА СИНЯТА ЗОНА, ВИЕ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ КРАДЦИ НА ИДЕИ КЪДЕ НА МАЙНАТА СИ БЯХТЕ БЕ ?????? ЗА ОНАЯ МИ РАБОТА ЛИ МЕ ДЪРЖАХТЕ ТА СИ МИРУВАХТЕ???? И СЕГА ЩОТО ИДАТ ИЗБОРИ ПОЧНАХТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ДОБРИТЕ САМАРЯНИ, МИЛЕЕЩИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА ХАСКОВО??????? НАЛИ ВИ ВИЖДАМЕ ТАМ В МИНИСТЕРСТВАТА И ПАРЛАМЕНТА КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ, НАЧЕЛО С БОКО ТИКВАТА, А ??????? ТЕЖКО И ГОРКО НА ГРАДА С ЕВЕНТУАЛНИ ТАКИВА БЪДЕЩИ УПРАВНИЦИ. А ДРУГАРЯ ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ, НЕКА ДА КАЖЕ КАК ДВА МАНДАТА И ПОЛОВИНА ДПС ГО ДЪРЖАХА ДИРЕКТОР НА РДВР- Х-ВО/СЕГА ОДП/.
И, ХАСКОВЛИИ, АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ КЪСОПАМЕТНИ НАИВНИЦИ, ВСЕКИ НОВОДОШЪЛ ВЛАСТНИК ЩЕ ВИ ГО НАХЛУЗВА ОТЗАТ.

гражданин на хасково
гражданин на хасково
25.01.2011 21:20 21:20

искат отмяна. само до изборите.после да си му мислите.като този узунджовси гладник, какво ще направят.нали виждаме и пожарникарят боко ,какво прави!!!

гражданин на хасково
гражданин на хасково
25.01.2011 21:14 21:14

в никакъв случай в ръцете на православието-всичко това се създаде с инициативата на кмета и със законния рекет на общината, парите се събраха от хората които озаконяваха някаква сграда или опираха до общината за някаква услуга.ТЕЗИ НЕЩА СА НА ХАСКОВСКИТЕ ГРАЖДАНИ. а не на църквата.или на джамията-нито пък на независимо коя партия-НЕ.

stanimir ot haskovo
stanimir ot haskovo
25.01.2011 19:07 19:07

Искам да разясня за неосведомените Хасковлии че нещата са елементарни.Правителството отпуска минимален бюджет на общината.Поради намаленият бюджет общината търси алтернатива и тя идва от по-високите местни данъци и такси,от паяк от синя зина и т.н.Всяко едно ремонтче във града,озеленяване и поддръжка става с вашите пари именно от тези данъци и такси.По малко данъци и такси означава по малко чистене,озеленяване с две думи града ще бъде занемарен.Тогава хората ще упрекват кмета че живеем в мръсен и занемарен град.Тоест кмета е между чука и наковалнята.Сега се появяват разни хора които искат да вземат властта в Хасково се правят на спасители.Така не стават нещата.Бойко като започне да дава пари на обшините тогава и Вие гражданите ще плащате по-ниски данъци.Затова не съдете кмета а правителството.Едната институция е зависима от другата.Предполагам че на всеки му става хубаво когато му кажат посетители от други градове че Хасково е един много чист и подреден град.Е аз искам да си остане такъв.А ГЕРБ и Златко Марчев сега искат да се издигнат в очите на хората но едвали ще са така благосклонни след като вземат властта.Те вредят с техните приказки и действия не на Георги Иванов на Хасково като град и на хасковлии като наеселение.допреди месеци Марчев подкрепяше Иванов а сега като предусеща кой ще управлява а именно ГЕРБ то иска да се присламчи към тях.За мен такива хора не са достойни за уважажение камоли да управляват града.Не трябва да се дават нито Богородица нито камбанарията на църквата.ГЕРБ искат да го направят защото това ще бъде удар по кмета но не се замислят че всичко църковно е занемарено и заграбено.Тези християнски символи сега се поддържат безупречно от общината и е редно да си останат на нейна поддръжка.

хасковлия
хасковлия
25.01.2011 17:53 17:53

ГЕРБ сега ще се правят на много загрижени пред Хасковлии а кой знае като дойдат на власт те какви неща ше въведат като ги гледам в национален плам как въвеждат такса електромер,такса водомер и какво ли още не.А статуята на богородица и камбанарията да преминат в ръцете на крадливата но църква и да бъдят занемарени.БРАВОО

Анонимен
Анонимен
25.01.2011 15:27 15:27

СЛОЖЕТЕ ГО НАЙ ПОСЛЕ НА МЯСТОТО ТОЗИ КМЕТ.ТОЗИ ГРАД ДА НЕ МУ Е БАЩИНИЯ.КО ЗЕ Е ПРЕВЗЕЛ ТОЛКОЗ ТАКАЛИ НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА НЕГО.СТИГА Е ВЪРШИЛ САМОВОЛИЯ.САМО ГЛЕДА ДА ВЛАЧИ.

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
26.01.2011 19:30 19:30

СЕЛЯНИНООО, ТИ ЯВНО ОТ БАЯ ВРЕМЕ СЕ ДУПИШ НА ИВАНУШКА П. ИВАНОВ И БАЯ ГЪЗОВЕ СИ ЦЕЛУВАЛ, ТА КОМПЕТЕНТНО ДАВАШ СЪВЕТИ КАК СЕ ЦЕЛУВАТ ГЪЗОВЕ..
ЦЕЛУВАЙ, ЦЕЛУВАЙ, МОЖЕ НЯКОЯ ГЕРБАДЖИЙСКА СЛУЖБИЦА ДА ТИ ДАДАТ. САМО ГЛЕДАЙ ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ДА СЕ НАЛОЖИ НЕЧИЙ ДРУГ ГОЛЯМ Х**Й ДА ЦЕЛУВАШ

Back to top button