Хасково

БСП Хасково поиска отчет от кмета и обсъждане на бюджет 2011

Иван Станчев

Иван Станчев

Отчет за работата на кмета на Хасково Георги Иванов поиска председателят на Общинския съвет на БСП Иван Станчев. „Искаме да знаем колко е взел и колко не е дал“, заяви той.

Според местните червени общината е във финансов колабс, а хасковлии плащат едни от най-големите данъци и такси в страната. „Това означава, че липсва стратегически подход в управлението„, допълни Станчев. Според него се наблюдава порочна тенденция никой да не информира гражданите какво става с техните пари и за какво се харчат.

От БСП искат да се проведе „истинско обществено обсъждане“ на бюджета за следващата година, като параметрите му бъдат предоставени на обществеността поне две седмици по-рано. „Тази година бюджетът е по-специален тъй като идват избори и част от средствата ще се харчат от новото ръководство на общината“, уточни общинският лидер на БСП. Той подчерта, че предстоящите избори са накарали съветниците в Общинския съвет да се събудят след 3-годишен дълбок сън.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
eo7o473e
eo7o473e
27.01.2011 13:15 13:15

vanko, vjarvash li si? nasko vasilev na vremeto taka li praveshe?

НАЦИОНАЛЕН ЛЕГИОН
НАЦИОНАЛЕН ЛЕГИОН
27.01.2011 13:37 13:37

ТЕ ДРУГАРИТЕ ХИЧ НЕ СПАХА ТИЯ ТРИ ГОДИНИ,АМИ СИ БЕШЕ БОРБА МЕЖДУ КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ-ГЕРБ.СЕГА ОБАЧЕ,КАТО РАЗБРАХА,ЧЕ СА СЛАБИ ПО ОТДЕЛНО РЕШИХА ОТ СОФИЙСКИЯ КОМИНТЕРН ОТНОВО ПО СТАР ОБИЧАЙ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ.В ПЕСЕНТА СЕ КАЗВАШЕ-КОМУНИСТИТЕ НАПРЕД ВЪРВЯТ,А КОМСОМОЛЦИТЕ ОТЗАД И ТАКА БЕЗ КРАЙ.В НАЧАЛОТО КОМСОМОЛЦИТЕ СЕ РЕПЧЕХА И ПЪЧЕХА,ЧЕ СА ПО-ВЕЛИКИ ОТ СТАРИТЕ МУТРИ-КОМУНЯГИ,НО ОПИТА СИ Е ДРУГО НЕЩО.СЕГА ВИЖДАМ И ДРУГО ,КОМСОМОЛЦИТЕ УЖ ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ПО-ГОЛЕМИТЕ ДРУГАРИ ИМ ДАВАТ ПЪТ ОТПРЕД,АМА НЕ ЗА ДРУГО,А ЗА ДА ГИ ЖЕРТВАТ В МИННОТО ПОЛЕ И ПОСЛЕ ДА ОБЕРЪТ ЛАРВИТЕ.АШКОЛСУН НА ТИЯ МЛАДОКОМУНИСЧЕТА ДОБРЕ СА УСВОИЛИ ПАРТИЙНАТА ШКОЛА.СТАРИТЕ ДРУГАРИ ПЪК ТЕ В ИМЕНИ СТАЛИНУ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА ИЗПЪКНАТ КАТО НА НЕРЕЗА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ.ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ХАСКОВЛИИ-НАЦИОНАЛИСТИ,ДА НЕ ПРЕДАДЕМ ЗА ВТОРИ ПЪТ ГРАДЪТ НИ НА БОРИСОВГРАДСКИТЕ КОМУНИСТКИ И НА СТАРОЗАГОРСКИТЕ КОМСОМОЛЦИ,КАКТО СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ 67 ГОДИНИ.ТОГАВА НИЕ ИМ ПРОСТИХМЕ,А ТЕ ИЗБИХА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ ОФИЦЕРИ НА ХАСКОВО.ЗА ТОВА,ЩЕ ПОМОЛИМ УВАЖАВАНИЯ ОТ НАС Г.ИВАНОВ ДА ПОСТРОИМ ПАМЕТНИК ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В ХАСКОВО.

ОТНОСНО ИЗЯВЛЕНИЯТА ЗА ОТЧЕТА НА ОБЩИНАТА,КАКВО Е ПОЛУЧИЛА И ЗА КАКВО ГО Е ПОХАРЧИЛА МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА ПРОВЕРИТЕ,КАТО РЕДОВИ ГРАЖДАНИ,НО И ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ПИТАЙТЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДРУГАРИ,КОИТО УЖ ИСКАТ ПРОВЕРКАТА,ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ РЕШЕНИЯ ДО СЕГА.ТОВА,ЧЕ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ БУЛКИ СИ Е ЧИСТО ПРЕДИЗБОРНИ ХВАТКИ.БЕДАТА Е ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА ТИЯ НОМЕРЦА ГИ ЗНАЯТ.

Terapevt
Terapevt
27.01.2011 13:49 13:49

Не искам и да си спомням за кошмарното управление на Атанас Василев и БСП-то.Дано никога не се вьрнат.

PLAMENA PENEVA
PLAMENA PENEVA
27.01.2011 16:37 16:37

Ванчо , Ванчо – ми нали доскоро заедно го тропахте хорото с Бащицата бе .
Га ги ядъхте кифтетата ни ривахте пък сига ривете !

Back to top button