Хасково

Изморени съветници не изчакаха да отменят синята зона

Сесия, архив

Първи от заседанието си тръгнаха представителите на ДПС

Готвената от мнозинството в общински съвет Хасково отмяна на синята зона не се състоя. Причината бе, че след гласуването на първите 13 точки от дневния ред, голяма част от местните парламентаристи около 13:00 часа напуснаха залата

Конкретна причина за действията им нямаше. Така в залата останаха по-малко от 21 местни общински съветници. Това наложи днешната сесия да бъде прекратена поради липса на кворум.

По закон негласуваните точки могат да бъдат прехвърлени за разглеждане на следващото редовно заседание на Общински съвет следващия месец или да бъде насрочена извънредна сесия следващия петък. Това ще стане ясно в понеделник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Никито
Никито
30.01.2011 12:27 12:27

Горките как са се изморили до 13.00, с тежък физи4ески труд, да седят на столчетата и да гласуват, а ние данъкопладците им плащаме заплати на тези ЛЕШОВЕ!

gol da go barat
gol da go barat
30.01.2011 20:14 20:14

edna golqma neokasrena djopka 4e udri udri bez da gleda6 kade

Анонимен
Анонимен
31.01.2011 0:01 0:01

КЪДЕ СА ГЕРБЕРИТЕ И МАРЧЕВИТЕ ХОРА В ЗАЛАТА БЕ!!!НА СНИМКАТА ГИ НЯМА ТИЯ ГОЛЕМИ БОРЦИ ЗА НАРОДА.ЗАЩО ИЗБЯГАХА ОТ ЗАЛАТА???ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ИМ Е РАЗДАЛ ДЖИЕСЕМИ ЗА ДА БЯГАТ ОТ ЗАСЕДАНИЕ???

Back to top button