Хасково

4 гран при за „Тангра“, 3 за „Галаксико

Танцьор4 гран при получи танцова формация „Тангра“ от Българската спортна танцова федерация за постиженията в танцовото изкуство през 2010 г. Първата награда е за танцово шоу, втората за международни участия и принос в танцовото изкуство. Третата награда е лично за хореографа на „Тангра“ Дорина Инджова за приноса й като организатор на Фестивала на камерния танц в Хасково.

Тази година той ще бъде и квалификационен турнир за Европейското първенство по танцово шоу в Белград, съобщи Инджова. Специално гран при има и за кмета на община Хасково Георги Иванов за съдействие при провеждането на Фестивала на камерния танц. В момента „Тангра“ се готвят усилено за 30-годишния си юбилей на 20-ти април.

3 са гран притата за димитровградския балет „Галаксико“. Първото е за международно участие, а второто за най-висок рейтинг в България в стил „танцово шоу“. Третото гран при е за фореографа Тихомир Митев за организирането на димитровградския фестивал „България танцува“. Тази година той ще се проведе на 26-ти и 27-ми април, съобщи Тихомир Митев. Кметът на Димитровград Стефан Димитровград има също специална награда за сътрудничество с Българска спортна танцова организация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button