Хасково

Мадлен Алгафари гостува с „Приказки за пораснали деца“ в Хасково

Мадлен АлгафариПоследната си книга „Приказки за пораснали деца“ ще представи на 11-ти февруари от 18 часа в зала „Хасково“ психологът Мадлен Алгафари. Авторката ще е за втори път в града по покана на Регионална библиотека „Христо Смирненски„.

Преди началото на срещата Мадлен Алгафари ще раздава автографи и ще разговаря със своите почитатели в заемната за възрастни в библиотеката, съобщи директорът Тонка Койчева. По време на представянето на книгата посетителите ще могат да се насладят и на изпълненията на танцьорите Ани и Алекс.

За книгата си Мадлен Алгафари казва: „Това не са приказки за възрастни, а за пораснали деца! Различно е! Като деца познаваме Истината – умеем да бъдем себе си. После я изгубваме, забравяме или ни я отнемат и… започваме да я търсим. Цял живот търсим Истината, но… я заместваме със знания“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button