Хасково

Рушат и незаконните строежи край язовир „Тракиец“

яз. ТракиецТри от петте проверени строежа край язовир „Тракиец“ са незаконни и ще бъдат съборени, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната дирекция за национален строителен контрол. Оттам са образували административни производства и са съставили констативни актове за премахване на нелегалните постройки. При проверката не са установени строежи, които попадат в санитарно-охранителната и заливаемата зона на язовира.

До края на април ще бъдат издадени и връчени  заповеди за премахване на незаконните обекти край „Тракиец“. Те ще бъдат изпълнени едва след влизането им в сила. В случай, че в хода на производствата бъдат представени строителни книжа и документи,  които доказват  законността на тези строежи, административните производства ще бъдат прекратени – увериха от РДНСК.

В същия срок на нарушителите ще бъдат връчени актове за образуване на административно-наказателни производства и ще бъдат издадени наказателни постановления за налагане на глоби и имуществени санкции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БРЪСНАЧ
БРЪСНАЧ
06.02.2011 17:57 17:57

Ами язовир КЛОКОТНИЦА сега е момента да се обръсне този Узунжовския.Не го подминавайте пак….

ГОЧО от Узуджу
ГОЧО от Узуджу
06.02.2011 19:29 19:29

Абе няма ли един журналист в тая държава!? Кои са тез постройки, къде точно са, кой е собственика и т.н.
Иначе 3 постройки-може и кошари да са! Ха сега пишете-в чашата на яз.Клокотница има ли строежи1 на кого са!? Не глупостите за палатите в Ставри Димитрово, че то на Клокотница каквото има в митничарскто село не са го и сънували още! Ха със здраве!

Back to top button