Хасково

Г. Иванов: Не мога да си представя Хасково без тото пунктове

Тото пункт, илюстрацияНикой не е коментирал, че в Хасково няма да има тото пунктове, заяви днес кметът Георги Иванов по повод информацията, че е поискал да бъдат премахнати всички павилиони на спортния тотализатор. Как си представяте града без тото пунктове, аз не мога да си го представя, заяви той.

След среща с временно изпълняващия длъжността директор на тотализатора в Стара Загора Милена Костадинова тази сутрин е станало ясно, че един от тото пунктовете ще бъде преместен. Това е павилионът до Обредния дом. Новото му място ще бъде на ул. „Лонгоза“.

Писмото Преместването се налага заради благоустрояване на района по проекта за 10 милиона лева, уточни Иванов. Той допълни, че при изпълнението на проекта вероятно ще се наложи да бъдат преместени и доста репове в Хасково.

Милена Костадинова отказа да коментира разговора с градоначалника. Тя обаче уточни, че писмото, което е получено в тотализатора от община Хасково, е касаело премахване, а не преместване на тото пунктовете. Преместването на павилиона на ул. „Лонгоза“ ще струва на тотото 5 000 лева.

По-късно днес депутатът от ГЕРБ и областен координатор на партията Иван Петров заяви, че проблемът бил именно в този пункт, тъй като се намирал до хотела на кмета.

Георги Иванова

Георги Иванова

Милена Костадинова

Милена Костадинова

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
таня
таня
07.02.2011 12:38 12:38

това е тото пункта до новата сграда .която се знае . че е на сина на кмета и естесвено . че там ще се благоустроява–защото няма други места за благоустройсво в Хасково!

bobsan
bobsan
07.02.2011 12:46 12:46

barzai uzonjovsko me6e nqma6 vreme

Анонимен
Анонимен
07.02.2011 13:17 13:17

Да не пречи на хотела на кмета
Ей няма ли кой да го прати в дранголника този крадец?

Анонимен
Анонимен
07.02.2011 15:38 15:38

А можете ли да си представите живота в Болярово без канализация г-н Кмете?! Не можете, нали?! Не се ли накрадохте вече, то бива, бива, ама чак пак толкоз лакомияяя…. , с удоволствие бих ви изпратила в Болярово да погустувате една седмица и да видите някои хора от Вашия град как живеят все още!!!

Анонимен
Анонимен
07.02.2011 18:00 18:00

Кмете голям сте лъжец.
Ами какво е това писмо?
То се вижда че ВИЕ искате в 15 дневен срок да се дигнат тото-пунктовете.
Или това писмо е написано от някой друг а?

Анонимен
Анонимен
07.02.2011 18:03 18:03

Не бил си представял?
Едно говорите, друго правите.
Говореното се забравя, написаното оставя.
Написано е в 15 дневен срок да ги няма тотопуктовете.
Ба ти и кмета.
Лаком задник …….. Нали знаете как продължава?

Анонимен
Анонимен
08.02.2011 0:30 0:30

за да пробягаш с поглед текста и да се убедиш, че номер 9 наистина няма.

Back to top button