Хасково

Пак претърсват апартамент заради змия в кв. Орфей

ЗмияТри пъти в рамките на две седмици и половина служителите от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ са се  отзовали на сигнал за змия в апартамент в хасковския кв. „Орфей“.

Последният случай е от петък, когато отново собствениците на ап. 8 в бл. 25  са подали сигнал на 112. Спасителите са претърсили жилището, но влечугото не е намерено, съобщиха за Haskovo.info от управлението.

През уикенда служителите на „Пожарна безопасност и защита на населението“ са отстранявали и надвиснала ламарина над бившето кино „Миньор“ в Димитровград и са премахнали 2 пити с оси в къща в харманлийското село Черна могила.

През почивните дни пожарникарите са гасили навес в село Боян Ботево. Небрежност при боравене с открит огън е изпепелила 40 кв.м. от покрива на постройката. През уикенда е горяла и къща в Димитровград на ул. „Марица“. Заради неправилно ползване на отоплителните уреди са унищожени 150 кв.м. от покрива на жилището и 15 куб. м. дървен материал и покъщнина.

Огнеборците са се отзовали на още 30 сигнала за горящи сухи треви за времето от петък до неделя. Инцидентите, които са се разминали без материални загуби, са в Хасково, Димитровград, Харманли, Любимец, Тополовград, Свиленград и Симеоновград.
 
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button