Хасково

Майка и дъщеря пострадаха при пожар в апартамента си

57-годишната жена

57-годишната жена

57-годишна хасковлийка и 37-годишната й дъщеря са пострадали при пожар в дома си, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Инцидентът е станал вчера около 09:30 часа в апартамента, в който живеят потърпевшите, на ул. „Беласица“ 11-15 в Хасково.

Заради небрежност при боравене с нагревателни уреди е пламнала газова бутилка, уточняват от пожарната. Пламъците са унищожили хладилник, а двете жени са с леки изгаряния по ръцете, тъй като се опитали сами да загасят пожара.

През изминалото денонощие огнеборците са гасили и пламнала постройка на помощно стопанство на ул. „Бригадирска“ в Димитровград. Небрежност при боравене с открит огън е причината за инцидента, при който са изгорели 10 кв.м. от покрива на постройката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button