Хасково

24 машини чистят в общината, край Маслиново с вериги

Сняг24 машини на „Екопрогрес“ и софийската „Грийн Партнърс – БКС“ чистят снега в община Хасково, съобщи за Haskovo.info заместник – кметът Кирил Керанов.

„Още с началото на снеговалежа подложихме сол. Както виждате по големите булеварди сняг не се задържа“, коментира Керанов. Той допълни, че снегопочистващите машини вече работят и в хасковските квартали, както и селата в общината.

Навсякъде в областта вали сняг, допълни дежурният от Областно пътно управление. Снежната покривка на места достига 6 сантиметра. Ограничение за движение с вериги са въведени по пътя Хасково – Кърджали в района на село Маслиново.

С оглед на усилването на снеговалежа в Югоизточна България и обявения от Националния институт по метеорология и хидрология код „жълто“, от EVN съобщават, че са осигурени допълнителни дежурни екипи по места, с цел подсигуряване на електрозахранването при зимни условия.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
22.02.2011 12:31 12:31

Интересно колко са на софийската фирма не видяхме нито една

Mira
Mira
22.02.2011 13:39 13:39

Много ясно, че ще кажат сипваме сол, ама то времето е меко и поради тая причина снега се топи и по пътищата няма сняг. Ама сега искат да дръпнат парите все едно са сипвали луга. И ще ги дръпнат, защото ние сме будали, позволяваме им го.

haskovliq
haskovliq
22.02.2011 16:39 16:39

Абе Миренце,мисля си че единствената будала тук си ТИ.Кои пари са откраднати само не ми е ясно при положение че солта е вече закупена и стои на склад във Екопрогрес.Да не си мислиш че някой чака да завали сняг и тепърва хуква да купува сол.Ако някой е откраднал нещо то определено не са пари а най-много една две торби сол 😀

Back to top button