Хасково

ГЕРБ: Провалът на днешната сесия е абдикация от власт

Групата на ГЕРБ в общинския съвет, снимка Георги ДаскаловКато прецедент определиха днешната провалена сесия на общински съвет Хасково от групата на ГЕРБ. Веднага след като събраха подписка за насрочване на извънредно заседание на 7 март от партията дадоха пресконференция.

Днес трябваше да се гласуват жизненоважни неща като бюджета и отсъствието на съветниците, които подкрепят кмета, вероятно е по негова команда, заяви Антон Иванов. Георги Иванов явно не желае да управлява, допълни той. В същото време градоначалникът е в болнични и днес не се появи в залата, но малко преди това бе забелязан пред сградата на общината.

Според Ирена Узунова провалът на днешната сесия е опит да не бъде разглеждано върнатото от областния управител решение, с което местният парламент прехвърли направени вече разходи от едно перо в друго.

От ГЕРБ заявиха, че днес са щели да предложат доста промени в бюджета на общината, които определиха като социални. Според Сена Радева за първи път някой се опитва да предложи промени в изготвения от общинската администрация бюджет. Част от тях са предвиждали да бъдат осигурени средства за селата и да не се започва ново строителство докато не се изчистят сегашните задължения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.02.2011 23:06 23:06

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ НИЩО ОТ ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ И СЕГА СЕ НАЛАГА ДА ПОЯСНЯВАМ НА ДРУГАРИТЕ ГРЕБЕРИ.

ЦЯЛАТА РАБОТА БЕШЕ ДА ПРОВЕРИМ,КОЛКО ВИ Е ГОЛЯМОТО МНОЗИНСТВО??? РАЗБРАХМЕ ГО,А ТО Е ШЕСНАДЕСЕТ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ.

НАРОДНА МЪДРОСТ-НА ТАКЪВ ГЪЗ МУ СЕ ПАДА ТАКЪВ Х….

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
26.02.2011 9:20 9:20

С ГЕРБЕРСКИТЕ КАМЪНИ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ КРАТУНИ….. ОХХХХ, АМА ТО ГИ И БОЛЯЛО ГЕРБЕРЧЕТАТА..

Максим Горки
Максим Горки
26.02.2011 10:51 10:51

Гости и граждани , имайте в предвид следното : Роденият да лети не може да пълзи и обратното .Така че пълзете си спокойно в кметската кал и не надигайте глави да не ви духне вятъра .

Анонимен
Анонимен
26.02.2011 20:43 20:43

ТИЯ НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ОТ ГЕРБ ПАК СПРЯГАТ ДУМИЧКАТА ДУХАНЕ И НАДИГАНЕ. И ЕДНО ВРЕМЕ КАТО УЧИХМЕ ПРОИЗВЕДЕНИЕТО- Я НАДУЙ ДЯДО КАВАЛА,ЧЕ ДА РИПНА СЛЕД ТЕБЕ…..ВИЕ ПАК СИ МЕЧТАЕХТЕ КОМСОМОЛСКИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ОХОЛЕН ЖИВОТ С ПРЕСТИЖНА СЛУЖБА УРЕДЕНА ОТ ОТГОВОРЕН ДРУГАР-ЛЮБОВНИК….
ДА АМА НЕ.. ОСТАНА САМО СПОМЕНА И ДУХАНЕТО

Back to top button