Хасково

БНРП с идеи за икономическо оживление на Хасково

ПресконференциятаЕксперти на Българската национално-радикална партия са разработили план за съживяване на икономиката в регион Хасково. Той предвижда контакти със стопански камари в Германия и в скандинавски страни, които да доведат до навлизане на реални инвестиции и откриване на  работни места.

Интересът бил насочен към хранителната промишленост и производството на електроенергия от възобновяеми източници, а също към преработка на отпадъци за добив на енергия и строителни материали. Новото рехаво мнозинство в Общинския съвет обаче стопира както общинския бюджет и държавните субсидии за общината, така и нашите планове засега, каза общинският съветник Георги Майоров. Това мнозинство цели да натрупа дивиденти за предстоящите избори, които обаче ще бъдат негов минус, допълни той.

На пресконференцията, в която участва заместник-председателят на БНРП Димитър Николов, бе посочено, че у нас има политически репресии срещу хората, които се борят за съхраняване на българщината. Срещу българския народ се води икономическа и културна война, българският етнос бавно се унищожава, смята д-р Емил Антонов, автор на книгата  „Основите на национал-социализма“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
333
333
28.02.2011 22:30 22:30

БНРП е много стара и добре забравена партия, чак се учудвам , че още съществува. Като гледам кви са се събрали там почвам много да се хиля и ми става смешно. Трима бивши атакисти: единия не изглежда да е много добре, другия има пищов и лош дъх и в момента е подлога на Емо, третия е може би най-умния от всички, но явно не го е осъзнал, защото иначе щеше сам да си направи партия и да обяви другите за комунисти. Жялка картинка на фона на празна зала. Все пак пожелавам успех и дано някой от тримата не обърка сложната бюлетина и да задраска друго квадратче, та поне да си изпълнят програмата максимум за Хасково- 3 гласа. Успех!

ПЕЛЕНГАТОР SS
ПЕЛЕНГАТОР SS
22.04.2011 9:59 9:59

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ-СИД АГА ВЕЧЕ Е ОТСВИРИЛ ОБЛАСТНИЯ БОРКО-АНАБОЛКО И Е ПОСТАВИЛ ОЩЕ ПО ДОЛНОТО СЪЩЕСТВО ОТ ХАРМАНЛИ ТРЪНДАФИЛ РАЙКОВ,ДОКАЗАН И ПРЕДАН КОМУНИСТ,КОЙТО Е ЗЛОЯД И ЩЕ ДОВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО МИЖАВИТЕ СТРУКТУРКИ.

СРС
СРС
02.03.2011 12:00 12:00

С БАТ БОЛЕН4У И СИЕ РЕДОВНУ СЙЪ СЛУ6КЪМЙЕ ПУ ДЖУ СИ ЙЕМИТЙЕ. ВЪЙ КФИ СЙЕ РИ СИТЪ, КФО 4УДО! ДЕ ДЪ БЕХ УТ РУСИ, ЗА ДА БЕГАМ ДАУЕ4 УТ ТАЯ ПОДСУ6ФАТИЛНА ИЗМЙЕТ, АМААА НИ САМ И 6А МИ ЙЕ ДИФИКАЛТНО, ДИМЙЕК, ТРУТНУ. НЕАМ ИЗБУР, НЕАМ ДУМИ, НЕАМ И ЗИМНИ ГУМИ, А САМУ 1 СЛУ6АЛКА И НЯКФИ СИ РОБОТИЗИРАНИ ПОДСЛУ6ФАТЕЛНИ ПОЛУ4УФЕ6КИ СИСТЙЕМИ! БЙЕ6И МИ МНОГУ ПРИАТНУ ДА МЪ СЛУ6КАТ, 6ОТУ СЙЕ 4УФСТФАМ МНООООООГО СПЕЦИАЛНИ4КУ… ГА БЕХ ПРЕДИ НИФЗРА4НУ НЕМА5ЙЕ СЙЕ РИ СИТЪ, А ПАК СЯ КФО СТАНА? ДЖИ ЙЕ СЙЕМСКИ ТУРМОС НА СТЙЕПЪЕН Н! ТЕНКЮ ФЕРИМА4, 4Е ПРЕДСТАФЛЯФАМ НЙЕ6ТУ ИНТЕРЕСТИНГ СА ВАЗИ. СЕГЪ ПОДСУ6ФАЙТЙЕ ПО-УПОРТУ!

Анонимен
Анонимен
02.03.2011 8:27 8:27

БИНКЕ!!! СМЕНИ СИ ПОЗАТА,ЩОТО ЛОШИЯ ДЪХ БЕШЕ ОТ ТВОИТЕ АНАЛНИ ЧАСТИ.АЗ НЯМАМ ВИНА ЗА ТОВА,АКО СЕ РЕШИШ ЗА СЛЕДВАЩ ПЪТ,НАПРАВИ СИ КЛИЗМА ЗА ПО-СИГУРНО.
ЗНАЕМ ЧЕ ТАМ В МИНИ АТАКИЧКАТА ОСТАНАХА САМО ГЕЙЧЕТА И СПАРУЖЕНИ ПЕНСИОНЕРИ КОМУНИСТЧЕТА.

ГЬОРИНГ
ГЬОРИНГ
01.03.2011 20:51 20:51

КОЙ СИ ОСТАНА ПРИ БОЛНИЯ СИДЕР АГА??? БИНКА Е*АНАТА ПУМА И ДИДА БРАТЧЕТКАТА ЯМБОЛСКА,БРЪСНАТИТЕ ГЕЙЧЕТА И ИЗТРЕЩЯЛИТЕ ДОНОСНИЦИ БАЙ СЛАВИ,ХРИСТО БАРБОВ,БОРКО И ТИХОМИРЧО.ВСЕ ДОКАЗАНИ ОТРЕПКИ И ХОРА С ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ.БОЛЕН САЙДЕРОВ МУ СЕ ВДИГНА КРЪВНОТО В СЪБОТА И СЕ ЗАКАНИ,ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗРИНЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН.А БОЛНИЯ ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.СЕИРА КОЙТО ПРЕДСТОИ ЩЕ Е ОГРОМЕН,ХАААА ХАААА

Анонимен
Анонимен
01.03.2011 20:40 20:40

БНРП ЩЕ ГО НАПЕРЕ ЗА ПОСЛЕДНО НА АТАКА В ОКТОМВРИ

Анонимен
Анонимен
01.03.2011 20:38 20:38

БИНКЕ НЕ СЕ СЪРДИ ЧЕ ТИ ОКЪСАХ ТЕСНАТА ХАЛКА,ТИ НЕ СИ ВИНОВНА,ЧЕ АЗ СЪМ НАДАРЕН.СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ НОСИ ВАЗЕЛИН СКЪПА МОЯ ЧИФУТКЕ.

шелемберг
шелемберг
01.03.2011 8:49 8:49

Абе Бинке ако те сърби еврейският ти гъз и на твоите хора ела да ти го почешем

ДО ГРАДСКИЯ СЕЛЯНИН И 333
ДО ГРАДСКИЯ СЕЛЯНИН И 333
01.03.2011 8:30 8:30

ВИЕ МЕКЕРНЦА НЕЩАСТНИ ДА НЕ БИ ДА СЕ ИМАТЕ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ??? ИЛИ ПРОСТО СЕ РАЗЦЕПВАТЕ ОТ ЯД ЧЕ ВИЕ ЛИЧНО ЗА НИКАКЪВ Х..Й НЕ СТАВАТЕ, А ХОРА НЕОПЕТНЕНИ И НЕКОРУМПИРАНИ СА ПВЕЛИ БОРБА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО НА ХАСКОВЛИИ, И СИ УМИРАТЕ ОТ СТРАХ ЧЕ АКО ТЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ, ТАКИВА ЛАЙНАРИ КАТО ВАС ЩЕ БЪДАТ НАВРЯНИ В ЛАЙНЯНАТА ДУПКА ОТ КОЯТО СТЕ ИЗПЪЛЗЯЛИ. А, ТИ БИНКЕ СИГУРНО СИ МНОГО ГРОЗНА И ТОЗИ С ПИЩОВА ТЕ Е ОТСВИРИЛ ЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ВДИГНЕШ И СЕГА СЕ ОПИТВАШ ДА ОБРАЗУВАШ НЯКАКВИ ИЗРЕЧЕНИЯ??? И ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕШ В ПЪРВИ КЛАС ДА ТЕ НАУЧАТ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ????

Гражданин от село
Гражданин от село
28.02.2011 22:54 22:54

Искам да се запиша за член на вашта партия да станете четерима,
но изкам да запишите в програмата си , че няма да наранявате
малките животни и да спрете да ритате котките и кучетата!
Ако ще се правите на мъже елате на село аз да ви………….., а не
да ритате животните!

Binka
Binka
28.02.2011 22:43 22:43

Kade e ludata doktorka? Da ne q izplashihte s diagnozite si?
Toz s loshia dah sam go vijdala da sere skrit v hrastite do zala drujba,
tezi li hora shte ochastvat na izbori????
Mai po-dobre da se pregledat!

Анонимен
Анонимен
26.05.2011 21:43 21:43

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ-СИД АГА Е ЗАМЕНИЛ ЦИГАНКАТА ДИДА ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЕСТО С ЕДИН МИТНИЧАР,КОЙТО МНОГО ОБИЧА КЪРКАНИЦАТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО.СЯ ШЪ ГИ УПРАЙ СИЧКИ ДЮМБЕЛЕ.

Back to top button