Хасково

Хасково и Лестър със съвместни проекти за социални жилища

Срещата в община ХасковоХасково и Лестър ще кандидатстват с общи проекти за финансиране по европейски програми за започналото строителство на жилища за социално слаби. За това са се договорили кметът Георги Иванов и делегация от английския град.

Гостите от Лестър са на двудневно посещение в Хасково. В състава на делегацията са представители на кабинета на Лорд кмета, на общинския съвет и на Асоциацията на побратимяване. Двата града са официални партньори от 4 години.

Сътрудничеството между Хасково и Лестър ще продължи да се разширява с акцент върху образователната, културната и социалната сфера. В подкрепа на това са срещите на английските гости в ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“ и Младежкия център, насочени към обсъждане на възможности за обмен на добри практики и реализация на бъдещи съвместни идеи, съобщават от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button