Хасково

Заведение дава несъществуващ телефон за сигнали за тютюнопушене

Пушене3 акта на хранителни и питейни заведения в Димитровград са съставили през изминалата седмица инспекторите от Регионалната здравна инспекция,съобщи за Haskovo.info д-р Иван Александров.  Става въпрос за ресторанти и бистро, уточни той. В едно от заведенията е липсвала преграда между двете помещения за пушачи и непушачи, в другото е нямало поставена табела. Третият акт е съставен заради некоректна информация. „Беше даден несъществуващ телефон за връзка със здравен инспектор за сигнали“, уточни д-р Александов. 

През миналата седмица проверяващите са издали и три предписания на питейни заведения. Едно от тях е в Хасково. На него обаче акт не е съставен, тъй като обектът е сменил собственика си, а старият наемател не е длъжен по закон да предава предишното предписание на новия.

36 са общо проверките, които са извършили здравните инспектори през миналата седмица на хранителни и питейни заведения в Хасково, Димитровград и Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button