Хасково

Дават на прокурор незаконното сметище с кости

КоститеНерегламентираното сметище във вилна зона „Каменец“, на което някой недобросъвестно е изхвърлил животински кости ще бъде дадено на прокурор, съобщи за Haskovo.info главният инспектор от новосформираната Агенция по храните д-р Таня Тодорова.

Както Haskovo.info съобщи вчера, сметището съществува от над половин година. Сред боклуците има много кости и дори месо от животни. Според подалите сигнала Сергей и Андрей Синапови става въпрос за трупове на крави, които се изхвърлят от незаконна кланица. 

„Днес двама инспектори от агенцията със съдействието на Общинска полиция направиха проверка по случая и установиха наличие на много кости“, съобщи д-р Тодорова. Тя допълни, че утре ще бъде изпратено писмо до община Хасково за съдействие костите и боклуците да бъдат отстранени и унищожени в екарисажа.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button