Хасково

Обраха инвалид в хотелската му стая в Димитровград

Полиция26-годишен димитровградчанин е задържан за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Вчера 48-годишен мъж от Трявна е подал сигнал като е обяснил пред разследващите, че бил отседнал в местен хотел. През нощта се събудил и видял, че някой рови в багажа му. Направил опит да се изправи от леглото, но понеже е инвалид, не могъл да окаже съпротива. В последствие станало ясно, че са му откраднати 200 турски лири и 250 лева. След подадения сигнал, познатият на органите на реда извършител е задържан в местния арест.

Униформените са задържали и 16-годишно момче от Хасково. Непълнолетният е обрал паркиран автомобил в жк „Орфей“, откъдето е задигнал портмоне с 200 лева. В хасковския арест за кражба на метални предмети са и двама мъже от областния град на 43 и 47. Те са извършили кражбата от новострояща се вила в местността Кенана край Хасково.

Зад решетките са и трима димитровградчани на възраст 20, 21 и 28 години. Те са заподозрени в кражба на акумулатор, кабели за електрожен, проводници за ел. инсталация, 3 удължителя по 20 метра, ВиК части и 60 литра домашна ракия. 

Още двама мъже от бригадирския град на 20 и 24 години са с мярка полицейско задържане за опит за кражба от частен дом в село Брод. 

През изминалото денонощие са регистрирани и две взломни кражби, допълват от полицията. Първата е на китара и дрехи от частен дом на улица „Граничар“ в Свиленград. Неизвестно лице е проникнало в жилището, след като е разбило входната му врата. Второто взломяване е на къща в Хасково. След счупване стъкло на входна врата, крадецът е влязъл в дом на улица „Генерал Колев“ и е откраднал преносим компютър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button