Регион

Две киноложки изложби през уикенда в областта

Киноложка изложба, архивКиноложка изложба с ранг САС се провежда днес в Стамболово. Организатор на проявата е Българска федерация по кинология. На стадиона в селото зрителите ще видят десетки кучета от различни породи.

Четириногите са разпределени в няколко групи, а реферите са четирима – от България, Турция и Германия. Записаните за участие кучета са от страната и южната ни съседка.

На изложби в България титла САС се дава във всеки клас – междинен, открит, работен и шампиони, уточняват организаторите и допълват, че с две титли CAC, получени на изложби в рамките на една седмица собствениците на кучета имат възможност да вземете сертификат за титла Шампион на България.

След Стамболово киноложката изложба ще се пренесе в Димитровград. Проявата е насрочена за утре от 10:00 часа на стадион „Раковски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button