Хасково

Анкетата: Само един от десет пуши цигари с бандерол

Резултати от анкетатаБлизо половината участници в анкетата на Haskovo.info за контрабандните цигари пушат само такива, сочат резултатите. Броят на тези, които купуват само цигари с бандерол е изключително малък.

39 на сто от гласувалите не са пушачи. Малко повече от тях – 42,7% ползват само контрабандни цигари. Още 8 на сто пушат цигари без бандерол от време на време. Тези, които купуват само легални папироси, са едва 10,4%.

Новата анкета на Haskovo.info отново е на подобна тема. Този обаче ви питаме за фалшивите маркови дрехи. Поводът са разбитите цехове за текстилни стоки с известни марки в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Страстен пушач
Страстен пушач
21.03.2011 10:28 10:28

Трябваше да включоте и въпрос за т.нар.електронни цигари.Относно тях има много противиречиви мнения.Но от опит на пристрастен към никотина пушач,мога да ви кажа,че не са зле.Използвам високоникотинови пълнители,които напълно задоволяват никотиновия глад.От нормалните цигари пуша вече по 5-6,докато електронната цигара се зарежда.
На някои не им харесват и допадат,но всичко е въпрос на личен избор и вкус.

А при днешното положение на българина,надали ще можем да си позволим да си купуваме оригинални маркови дрехи.Освен това,много от марковите дрехи,предлагани от официалните дистрибутори са шити в Китай или Турция.Така,че по-добре да си купуваме нашенски си ментета.Нека нашите шивашки цехове,макар и нелегални,да имат работа и хората,работещи там да си осигуряват някакъв доход.

emi
emi
21.03.2011 15:35 15:35

pravi sa xorata vmesto da davat 5leva za kytia na 4erno sa samo 2leva

Анонимен
Анонимен
22.03.2011 12:12 12:12

na blgarskiya pazar 1.kg.tytyn e 2.3.leva izkypyvat sokatab .misiryan symen .daymon haskovo. a 1.kytiya sigara stryva 5.leva mojeli takovo nesto sramotae na blgarskite vlasti i ministri

Back to top button