Хасково

Гасим Богородица и камбанарията за „Часът на Земята“

Часът на Земята, архивИ тази година Хасково ще участва в кампанията „Часът на Земята“ със символа на града. Точно в 20:30 часа в събота ще бъдат угасени светлините на монумента на Св. Богородица, съобщиха за Haskovo.info от Туристическия информационен център. 

Хасково ще участва по този начин в инициативата за трета поредна година. Този път обаче в мрак ще потъне и камбанарията до статуята на Ямача.

Както Haskovo.info вече писа най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред официалните посланици на „Часът на Земята“ тази година.

Започнал като кампания, приканваща жителите на Сидни да угасят осветлението за един час, „Часът на Земята“ се е превърнал в една от най-сериозните световни инициативи за борба с климатичните промени. Целта е всеки да изгаси осветлението си за един час като така спести от консумацията на електричество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button