Хасково

Хванаха шофьора, причинил катастрофата с патрулка снощи

Полиция, илюстрацияЗадържаха шофьора, който предизвика катастрофата, при която пострадаха двама полицаи в Хасково снощи. Това е 33-годишен асеновградчанин, който е управлявал лек автомобил, взет от заложна къща, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Инцидентът станал снощи след като шофьорът не спрял на подаден от полицаите сигнал и започнало преследване по пътя за Пловдив, където двете коли се ударили.

Задържаният асеновградчанин е неправоспособен и криминално проявен с кражби и грабежи. Автомобилът бил претоварен. След задържането му е установено, че вътре са били съпругата му и 4 деца между 6 и 14 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Екс ченге
Екс ченге
22.03.2011 20:55 20:55

Всички пачанги през стъргата.Бой момчета като едно време преди 1989г.Докато го погледнеш да се напикава мръсна зган.На съд за опит за убийство на полицай при изпълнение на служебните си задължения.

Анонимен
Анонимен
23.03.2011 9:07 9:07

ЗА ТАКИВА КОПЕЛЕТА ТРЯБВА ДА ИМА КАКТО ПРИ ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ -БЕЛЕНЕ.ТАКИВА КОПЕЛЕТА НЯМАТ МЯСТО ПРИ НАРОДА.ЕДНО ВРЕМЕ ЩЕ ПОСЕГНЕШ НА ПОЛИЦАЙ МАЛЕ ЩЕ ТЕ СПУКАТ ОТ БОЙ.

бандит
бандит
23.03.2011 11:05 11:05

опа.. по спокойно.. това че 4енгелите не ги бива, никой не им е виновен.. всеизвестно е че полицаи стават тез дето никаде другаде не ги вземат… особено пък тез пътните си правят по 2-3 заплатки на вечер, без да си мръднат пръста само лежи в патрулката и гледа нацупено.. веднъж се наложило да направят нещо, ма нестанало.. то не било като да развяваш палката с едната ръка а другата в джоба..

Back to top button