Хасково

Стотици автомобили блокираха пътя за Димитровград заради скъпите горива

Протестното шествиеСтотици протестиращи блокираха пътя Хасково – Димитровград в знак на недоволство срещу високите цени на горивата.

Протестното шествие тръгна от паркинга на „Кауфланд“, преминаха по бул. „Раковски“ и спряха на изхода на Хасково. Там трафикът бе блокиран за няколко минути, след което полицаите освободиха частично платното.

Малко по-късно обаче протестиращите отново блокираха движението – този път на кръстовището за индустриалната зона.

Спорът между организатори и участнициТова попречи на останалите шофьори да минат през шосето. Все пак малко по-късно те бяха пропуснати. Част от тях возеха деца за участие в музикалния фестивал „България танцува“ в Димитровград.

Основният проблем е, че доходите ни не са достатъчни за нормален живот – това е тезата, около която се обединиха участниците в протеста. Исканията ни са социални, а не политически, уточниха организаторите.

Те дори влязоха в спор с протестиращите, които на своя глава блокираха движението, за което нямаше предварително разрешение, тъй като протестът трябваше да бъде мирен.

Вижте атмосфера от протеста във видео репортажа

 Блокада  Блокада
 Блокада  Блокада

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
27.03.2011 16:45 16:45

То хубаво, ама кой чува народа

БРАВО
БРАВО
27.03.2011 20:11 20:11

ВИНАГИ МЛАДИТЕ ХОРА СА БИЛИ ПРЕДВЕСНИК НА ПРОМЯНАТА! ПРИВЕТСТВАМ ВИ ! ПОКАЖЕТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ ДЕЙСТВИТИЕЛНОСТА, ЧЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА!

HelloHieno
HelloHieno
27.03.2011 21:58 21:58

iiiiiiiiii гост pok li we pomiqrrrrrrrr

HelloHieno
HelloHieno
27.03.2011 22:00 22:00

Ne si ti 4oveka za sqko sabitieeeeeeeeeeeeeeeee da kazvash skapanotosi mnenie!

Анонимен
Анонимен
28.03.2011 9:34 9:34

da no e prav 4ovka

Back to top button