Хасково

15 дка гора горя край Любимец

Пожар, архив15 дка гора е изгоряла при пожар в местността „Трите чуки“ край Любимец, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Причината за инцидента е неустановена.

В харманлийското село Преславец пожар е унищожил 5 кв.м. навес. В Димитровград се е подпалил апартамент. Причината е неустановена. Изгоряла е входната врата на жилището. Заради небрежност при боравене с открит огън е лумнал пожар в апартамент на бул. „Васил Левски“ в Хасково. Собствениците са се разминали с 5 кв.м. опушени стени и изпочупени стъкла.

Късо съединение е подпалило и селскостопанска постройка в с. Малко градище. Пламъците са унищожили 10 кв.м. спомагателна постройка. 

За последните три дни огнеборците са гасили още 21 пожара в сухи треви и отпадъци в Хасково, Димитровград, Харманли, Любимец, Свиленград, Тополовград и Минерални бани. Отзовали са се и на две лъжливи обаждания.

Спасителите са получили и фалшив сигнал за теч на газ от психично болно лице, живеещо в блок 13 в хасковския кв. „Бадема“.  Помогнали са и при катастрофа до комплекс „Гергана“ край Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button