Хасково

Димитровградчанин обра ресторант, задигна близо 1300 лева

Полиция28-годишен димитровградчанин е задържан за кражба на пари от ресторант, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Нарушителят счупил катинар на входната врата на заведението на улица „Раковски“ в града и задигнал 1280 лева. След подадения сигнал местните криминалисти са установили и задържали с полицейска мярка извършителя.

През изминалото денонощие са регистрирани още три кражби. Първата е на 900 лева от частен дом на улица „Фердинанд“ в Димитровград. Крадецът е проникнал в жилището на 74-годишната му собственичка през незаключена врата. Втората кражба е от хранителен магазин в жк „Орфей“ в Хасково. След като е счупил стъкло на магазина, неизвестният извършител е откраднал 10 консерви. Отново в Хасково от магазин за промишлени стоки е извършена кражба на плюшена играчка и шампоан. Крадецът е влязъл в търговския обект на булевард „Раковски“, след като е изкъртил алуминиева дограма. И по трите случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button