Хасково

Димитровградска фермерка стана съветник на министър Найденов

Пенка Христова

Пенка Христова

Председателката на Съюза на животновъдите в България Пенка Христова стана съветник в Министерството на земеделието и храните.

Фермерката, която е от Димитровград, е назначена официално на 16 март. Тя е първият животновъд у нас, заемащ такъв престижен пост.

От Съюза на животновъдите са категорични, че работата е много отговорна и се надяват, че Пенка Христова ще може да разчита на подкрепата и съдействието на всички животновъди в страната. Целта е новият съветник да помогне за разрешаването на проблемите им и за цялостното развитие на сектора.  

С помощта на Христова бяха разкрити първите корупционни дейности и нередности в новите наредби за кандидатстване по националните доплащания за 2011 г. „Има постъпление за реално разрешаване на проблема чрез отстраняване на високопоставени лица“, допълват от Съюза на животновъдите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.03.2011 13:33 13:33

Това на Стефан Ботев жената ли е!

ИЗГОРЯ
ИЗГОРЯ
30.03.2011 15:36 15:36

ИЗГОРЯ ЖЕНИЦАТА С ТОЗИ ОБРЕЧЕН МИНИСТЪР!
ХОРАТА ГЛАДНИ ТОЙ НА САФАРИ!

Back to top button