Хасково

Първата вила в Ставри Димитрово падна

Ставри ДимитровоПървата вила във „веселото“ митничарско село Ставри Димитрово вече е премахната. Багер на фирмата – изпълнител за минути изравни със земята двуетажната постройка. Както Haskovo.info вече писа от днес до края април трябва да бъдат съборени 15 незаконни постройки край яз. Ивайловград. Това са 4 вили, няколко масивни постройки, гаражи и трафопост.

Предвидените за събаряне постройки официално се водят на неизвестни собственици. Въпреки това във „веселото“ село днес дойде един от тях. Марин Атанасов започна да разваля имота си без да чака багерите.  „Безработен съм, не съм митничар „, каза той и покани екипа ни да се увери, че вилата  му няма нищо общо с прословутите митничарски палати.

Те засега няма да бъдат събаряни, тъй като собствениците им обжалват в съда заповедите на ДНСК, обясни неговия началник Милка Гечева.

Вижте видео репортаж от акцията по премахване на постройки

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Весел митничар
Весел митничар
30.03.2011 19:34 19:34

1. ББ събори вилите.
2. Ние ще съборим ББ от власт – можем.
3. Пак ще вдигнем вилите (парите вече сме ги спечелили).
4. ББ обаче няма кой да го вдигне.
5. Ще настъпи безкрайно веселие.

Анонимен
Анонимен
30.03.2011 21:10 21:10

КАКВА Е ТАЯ СИРОМАШКА КОЛИБА КОЯТО СЪБАРЯТ???
ЗНАЧИ ПОД УДАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА/ РАЗБИРАЙ ББ/ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОПАДАТ БЕДНЯЦИТЕ. И Е ПРАВ ВЕСЕЛИЯ МИТНИЧАР ЧЕ ББ ЩЕ ГО СЪБОРЯТ, САМО ЧЕ БАЛАМИТЕ КАТО ТОЗИ БЕДНЯК СЕ СВЪРШИХА И ББ НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ГО ВДИГНЕ

interesno
interesno
30.03.2011 21:12 21:12

аз невиждам защо се събарят,на кой пречат и не са ли вложили хората там труд независимо с какви пари.това е тъпотия на управниците,да ги глобяват и да ги озаконят.те не пречат на никой освен на бойко.Станишев сляп ли е бил, че не ги е съборил.че и тодор йивков чакТЪПОТИИ.само до там са стигнали.че хората си умират от глад никой не го вижда.

bonbon
bonbon
30.03.2011 21:44 21:44

Трябва да се прави шоу на гладния народ няма как.След като не можеш да го нахраниш да му помогнеш в здравеопазването и в намирането на работа.Спретни му шоу да гледа направи му пътища да избяга да добре замислено.Много ми е интересно само след като еди колко си милиона данаци се плащат от еди колко си милиона българи.Как след 1-2 години същите че и повече милиони данаци ще се плащат да речем от един милион или половин милион по малко българи.Аз ли съм тъп или нещо сметката не излиза

Back to top button