Хасково

Анкетата: Всеки втори с ментета, само един от пет не купува

Резултати от анкетата80% от участниците в анкетата на Haskovo.info купуват дрехи менте. 48,8 на сто от гласувалите избират фалшивите стоки заради по-ниската им цена и считат, че качеството им не е по-лошо от това на марковите.

Още 31,3% посочват ниските цени като причина за подобна покупка, макар и да не пазаруват редовно ментета. Едва 19,9 на сто смятат, че качеството им не е добро и затова не купуват такива дрехи.

През седмицата Симеоновград бе разтърсен от земетресение, което поизплаши местните хора. Децата от училищата и градините в града бяха евакуирани. Готови ли сте за трус, можете да споделите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
секънд хенд
секънд хенд
04.04.2011 9:36 9:36

хора менте и дрехите им такива китайски колко хубави и евтини дрехи има в магазините втора употре*а даже вече повичето са нови

Back to top button