Хасково

Пътни полицаи спипаха безакцизни цигари и алкохол

Цигари, архив886 кутии безакцизни цигари иззеха служители на група „Престъпления по пътищата“ при Районното управление в Димитровград. Автопатрулът е спрял за проверка на пътя Хасково – Димитровград лек Опел Астра, шофиран от 49-годишен турски гражданин, притежаващ разрешение за постоянно пребиваване в страната. В  колата са открити цигарите от различни марки без акцизен бандерол. 

По същото време в Симеоновград, местните полицаи са проверили товарен автомобил Фиат Дукато, собственост на 33-годишна хасковлийка. В товарното отделение на микробуса полицаите са открили 100 кутии безакцизни цигари и близо 50 бутилки алкохол с различен грамаж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Обикновен човек
Обикновен човек
07.04.2011 10:22 10:22

Честит 7 април на всички лекари,сестри и на всички,които се грижат за нашето здраве,с изключение на така наречения д-р Пандов-шеф на МБАЛ-АД.Той не заслужава да се нарича ЛЕКАР.

Back to top button