Хасково

Половината „бобри“ в Хасково горели през зимата

Запален контейнерВсеки втори „бобър“ в Хасково е горял приз зимата заради изхвърлена в тях жар– това сочат резултатите на фирма Титан – АС след приключването на сезона, съобщи за Haskovo.info управителят на фирмата Яна Маринова. Това означава, че почти цялото уплътнение на „бобрите“ е унищожено, уточни тя.

След направения оглед на състоянието на съдовете е установено още, че всеки пети контейнер е за бракуване. Това означава, че около 250 от 1270-те вече не могат да се използват. 

„Това е недопустимо на фона на 500-те съда за пепел, които са разпръснати на територията на града„, коментира Маринова и допълни, че има и 8 съда за сметосъбиране, които са изпочупени от удари с коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
"И"диот
"И"диот
08.04.2011 21:52 21:52

Аз като казвам, че Хасково е пълен с диви селяни някои се засягат. Няма ли да се култивирате малко бре – то че сте усмърдяли града като за световно – не се диша вечерно време, а не дай си боже да си забравиш дрехите вече нямат изпиране от вашите кюмбета, ами поне не си хвърляйте горящата пепел в казаните де.
Запомнете: малко са градовете, в които на 3-4 дена да се изхвърлят контейнерите, пазете ги!
И вземете спрете с кюмбетата – искам да дишам!

Димитър
Димитър
09.04.2011 11:53 11:53

„И“ диот не е проблема в печките на дарва проблема е там,че манталитета на хората в град е селски.А отностно твоето изказване за печките ще те попитам мислиш ли,че всеки има вазможност да се топли на ток ? правишли си сметка,че има възрастни хора които зимат по 150 лв пенсия ?

Анонимен
Анонимен
10.04.2011 9:02 9:02

Които иска да диша чист въздух – да отива на село!

"И"диот
"И"диот
10.04.2011 13:50 13:50

Напротив, кюмбето и чудото са за село. И Димитър бабите и дядовците не са толкова проблем (те са малко и горят малко), те хората с едната пенсия толкова могат наистина. Говоря за т.нар. „гъзарчета“ – иначе велики пък на дърва и въглища се топлят. Смятал съм – по-евтино ми е на климатици. Това е!

Back to top button